Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بوعلی سینا گفت: اپراتورهای همراه اول و ایرانسل در زمینه مصوبه رایگان شدن اینترنت برای آموزش مجازی شفاف عمل نکردند.

دکتر حسن ساری‌خانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در ایام شیوع کروناویروس که کلاس های دانشگاه تعطیل است، دانشجویان دکتری متقاضی انجام کارهای پژوهشی نامه ای مبنی بر درخواست حضور در دانشگاه برای انجام تحقیقات خود به آموزش دانشگاه ارسال کردند که این درخواست توسط استاد راهنمای دانشجو بررسی شده و اگر استاد ضرورت حضور او را در دانشگاه تأیید کند، درخواست دانشجو در شورای تحصیلات تکمیلی بررسی شده و به او اجازه حضور می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه حضور دانشجو در دانشگاه نیازمند رعایت شرایط و پروتکل های بهداشتی و ارائه گواهی سلامت فرد است، افزود: اندازه و شرایط آزمایشگاه نیز برای حضور دانشجو درنظر گرفته می شود و حداکثر دو نفر در هر آزمایشگاه می توانند فعالیت کنند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بوعلی سینا با بیان اینکه تاکنون با درخواست ۳۷ دانشجو برای انجام کارهای پژوهشی در دانشگاه موافقت شده است، خاطرنشان کرد: از هشتم اسفندماه کلاس های آفلاین دانشگاه بوعلی سینا آغاز شده و قبل از عید حدود ۳۰ درصد دروس در سامانه درس افزار ارائه می شد و اکنون طبق آمارگیری انجام شده در هشتم اردیبهشت، ۹۷ درصد کلاس های تئوری در این سامانه ارائه می شود.

وی با بیان اینکه ۱۲۰۰ ساعت کلاس آنلاین برای ۱۵۹ عنوان درسی در این ایام برگزار شده است، گفت: توافقنامه ای بین وزارت علوم و ارتباطات مبنی بر رایگان شدن اینترنت برای آموزش مجازی امضا شده است و براساس این توافقنامه ما اقدامات و پیگیری های لازم را انجام دادیم اما متأسفانه بعضی از اپراتورها شفاف عمل نکردند.

وی با اشاره به اعتراض دانشجویان به علت استفاده زیاد از اینترنت و هزینه های آن بیان کرد: بعضی از اپراتورهای خانگی مانند آسیاتک و پارس آنلاین اینترنت را برای آموزش مجازی رایگان کردند اما اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هنوز تصمیم خود را اعلام نکرده و نه می گویند که این مصوبه را قبول کردیم و نه آن را رد می کنند.

ساری‌خانی در ادامه با بیان اینکه تاکنون ۱۰ سناریو برای برگزاری امتحانات پیشنهاد شده و از این تعداد پنج سناریو مورد بررسی نهایی قرار گرفته است، گفت: نخستین مورد برگزاری امتحانات به صورت حضوری در اواخر تیرماه است که بستگی به تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا دارد و مابقی سناریوها در شرایط اضطرار استفاده می شوند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بوعلی سینا در بخش دیگری در پاسخ به اینکه چرا رشته علوم ارتباطات در دانشگاه بوعلی راه اندازی نمی شود؟ تصویب یک رشته را پروسه ای زمانبر دانست و اظهار کرد: دانشگاه بوعلی سینا به دنبال راه اندازی رشته جدید با ماهیت مجازی نیست اما از فرصتی که پیش آمده استفاده خواهیم کرد و در کنار آموزش های حضوری، سعی می کنیم از آموزش مجازی نیز بیشتر بهره ببریم.

ساری خانی با بیان اینکه نخستین زیرساخت آموزش مجازی مربوط به سال ۸۶ بوده اما به دلایلی لغو شده است، اضافه کرد: در سال ۹۵ برای سه نیمسال ۱۰ درس به صورت مجازی ارائه شده اما به علت مشکلات فراوان و عدم استقبال دانشجو اجرا نشده است.

وی با بیان اینکه به دنبال راه اندازی رشته ارتباطات در دانشگاه بوعلی سینا هستیم، اعلام کرد: نخستین مرحله برای راه اندازی یک رشته جذب سه عضو هیئت علمی است که این فراخوان برای جذب هیئت علمی در رشته ارتباطات انجام شده و اکنون در مرحله نهایی شدن انتخاب این اعضا هستیم و در مرحله بعدی برای راه اندازی این رشته اقدام خواهیم کرد.

ساری خانی بیان کرد: امسال دانشگاه بوعلی سینا ۲۰۰۰ نفر در مقطع کارشناسی، ۱۱۰۰ نفر در مقطع کارشناسی ارشد و ۲۰۰ نفر در مقطع دکتری پذیرش خواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی همراه اول ايرانسل اينترنت دانشگاه بوعلی سینا آموزش مجازی آزمايشگاه دانشگاه بوعلی سینا برای آموزش مجازی تحصیلات تکمیلی راه اندازی ساری خانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۵۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه

مدیر مخابرات منطقه خوزستان گفت:در راستای فاز نهم پروژه توسعه شبکه مخابرات، شبکه ارتباطی همراه با نصب و راه‌اندازی دکل مخابراتی و سایت پرسرعت جدید در چگارمان شهر قلعه خواجه اندیکا توسعه و تقویت شد.

رحیم فلاح‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از خوزستان اظهار کرد: در ادامه اجرایی شدن عملیات پروژه فاز ۹ توسعه و تقویت شبکه ارتباطی همراه در راستای بهره‌مندی مشترکین از خدمات مطلوب و با کیفیت، افزایش پوشش آنتن دهی و رفع نقاط کور در مناطق مختلف، سایت پرسرعت همراه جدید در چگارمان شهر قلعه خواجه شهرستان اندیکا با تکنولوژی از نوع نسل ۲، ۳ و ۴ نصب و راه اندازی شد.

وی افزود: عملیات نصب و راه‌اندازی این سایت پرسرعت جدید همراه اول، با پیگیری و تلاش کارشناسان فنی حوزه معاونت سیار مخابرات منطقه خوزستان و پس از طراحی، مکان لابی و تأمین بستر زیرساخت شبکه و تجهیزات فنی با هدف تقویت و پایداری ارتباطات سیار در محله چگارمان شهر قلعه خواجه اجرایی شده است.

مدیر مخابرات منطقه خوزستان ادامه داد: با نصب و راه اندازی و وارد مدار شدن این سایت پرسرعت جدید به شبکه گسترده همراه اول، کانال‌های ترافیکی شبکه همراه اول افزایش یافت که ضمن رفع نقاط کور در محدوده اطراف این سایت باعث تقویت شبکه و پایداری ارتباطات سیار شده و مشترکین از خدمات با کیفیت و مطلوب و تبادل اطلاعات دیتایی با سرعت بالا بهره‌مند شدند.

کد خبر 750146

دیگر خبرها

  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • اینترنت رایگان برای معلم‌ها
  • مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد
  • معلم‌های «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • معلمان «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • سید محمد خاتمی: تورم به سطح نگران کننده‌ای رسیده است
  • مصوبه‌ای برای شفافیت درآمدهای نفتی و مصارف این حوزه